TELEFON +40722 77 88 99 | EMAIL office@amenajari-totale.ro

Amenajari spatii comerciale

Pentru amenajarea spatiilor comerciale, specialistii nostri în design interior vor respecta cromatici si vor combina piesele de mobilier astfel incât să creeze un spaţiu original, care să respecte identitatea şi imaginea spatiului comercial. De asemenea, pornind de la ideile dumneavoastra, venim cu solutii practice si ergonomice de amenajare a oricarui spatiu comercial, utilizand intreaga gama de materiale necesare.

Amenajare spatii comerciale se refera la: amenajari magazine, amenajari saloane, amenajari restaurante, amenajari cafenele, amenajari hoteluri etc. Imaginea afacerii dumneavoastra conteaza in randul potentialilor clienti, de aceea este foarte important sa se puna accent peamenajarea spatiului comercial intr-un mod unic, care sa atraga si sa convinga de calitatea produselor oferite.

Amenajarile interioare si finisajele decorative din cadrul spatiilor comerciale sunt extrem de importante deoarece in aceste spatii clientii dumneavoastra trebuie sa se simta nemaipomenit; specialistii nostri vor reusi sa creeze un ambient ideal, cu finisaje decorative impresionante, sisteme de iluminat, culori indraznete, precum si piese de mobilier de cea mai buna calitate.

Executam lucrari complexe de amenajari spatii comerciale, unicate, beneficiind de cele mai noi si performante echipamente, instalatii si utilaje, oferindu-va inclusiv consultanta in alegerea tipurilor de materiale care urmeaza sa fie puse in practica.

Pret amenajari spatii comerciale

Pretul amenajarilor comerciale variaza in functie de dimensiunea spatiului, mobilierul dorit, echipamente necesare etc.

amenajari spatii comerciale amenajari spatii comerciale

Amenajari birouri

Biroul unei firme este locul unde patronii si angajatii îşi petrec aproape toată ziua. De aceea, amenajarea birourilor trebuie realizata intr-un mod confortabil şi intim, dar care, in acelasi timp, sa fie propice intalnirilor business.

Specialistii nostri creaza mobilier la comanda pentru amenajarea birourilor, folosind mobilier de calitate si tinand cont de spatiul disponibil si de numarul de angajati.

Designerii nostri vor amenaja biroul dumneavoastra in functie de preferintele dumneavoastra (sobru, clasic) pentru a crea un ambient primitor, elegant, propunandu-va soluţii pentru folosirea optimă a spaţiului pe care îl aveti la dispoziţie. Materialele si accesoriile utilizate pentru amenajarea biroului sunt de o calitate superioara, ce ofera o functionalitate durabila. Mobilierul se face pe comanda, utilizand spatiul pus la dispozitie la capacitate maxima, oferind in acelasi timp o imagine de ansamblu placuta si o atmosfera de lucru relaxanta.

Clientii nostri sunt foarte importanti pentru noi, la fel de importanti precum reusita noastra. De aceea, acordam maxima atentie detaliilor si cerintelor acestora, pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit.

Amenajarea biroului poate include: amenajare receptie, amenajare sala de conferinte, amenajare spatii de lucru, amenajare birouri manageriale.

Pentru a beneficia de serviciile noastre de amenajari spatii comerciale sau amenajari birouri contacteaza-ne acum!

amenajari birouri amenajari birouri