TELEFON +40722 77 88 99 | EMAIL office@amenajari-totale.ro

Instalatii electrice

Montarea instalatiilor electrice si intretinerea instalatiilor electrice trebuie neaparat executate de un electrician autorizat, cu experienta vasta in domeniul instalatiilor electrice, care sa respecte normele de protectie in vigoare valabile pentru aceasta profesie. Orice montaj gresit de cabluri sau instalatii poate avea urmari nedorite sau chiar periculoase.

Pentru a evita situatii neplacute care pot pune in pericol vieti omenesti va oferim servicii exceptionale de intretinere instalatii electrice sau reparatii instalatii electrice, cu ajutorul unui instalator experimentat, un adevarat profesionist, capabil sa execute toate sarcinile ce-i sunt incredintate.

Daca va aflati in cautarea unor servicii de intretinere instalatii electrice sau reparatii instalatii electrice nu mai ezitati si contactati-ne. Va punem la dispozitie cel mai bun electrician, la cel mai avantajos pret!

Intretinere instalatii electrice Montare instalatii electrice Electrician autorizat

Electrician Profesionist

Impamantari, conectari de cabluri, montare de panouri electrice, sunt activitati pe care doar un electrician autorizat le poate executa cu succes. Folosind echipamentele potrivite, unelte de calitate, incaltaminte si imbracaminte adecvate acestei profesii si mai ales respectand regulile si masurile de siguranta si securitate, un electrician profesionist reuseste sa finalizeze orice sarcina, indiferent de gradul de dificultate.

Un electrician bun se asigura intotdeauna, inainte de inceperea oricarei lucrari, impotriva accidentelor de natura electrica ce ar putea surveni in timpul executiei sarcinilor ce trebuiesc duse la indeplinire.

Electricienii nostri va pun la dispozitie urmatoarele servicii:

  • montare instalatii si retele electrice conform documentatiilor tehnice;
  • instalare si punere in stare de functionare a utilajelor, aparatelor si masinilor electrice la parametrii lor normali de functionare;
  • efectuare de revizii tehnice, intreținere si reparatii pentru utilaje electrice, instalatii, mașini;
  • efectuare de intretinere si reparatii pentru instalatii automatizate;
  • executare de modificari si reconditionari tehnice pentru instalatii electrice;
  • executare de masurători electrice dupa instalari si/sau reparatii la masini si utilaje, cat si aprecierea starii lor tehnice;

Doresti servicii de intretinere instalatii electrice sau montare instalatii electrice in Bucuresti? Nu ezita, contacteaza-ne acum si iti vom trimite in cel mai scurt timp un electrician autorizat la tine acasa!