TELEFON +40722 77 88 99 | EMAIL office@amenajari-totale.ro

Tencuieli mecanizate

Amenajari Totale va ofera servicii de calitate la preturi avantajoase. Va stam la dispozitie atat pentru constructia de noi cladiri cat si pentru continuarea lucrarilor la proiectele deja in dezvoltare.

Veti fi informati si sustinuti de catre echipa noastra pe parcursul intregii lucrari astfel incat sa puteti intelege munca noastra, sa fiti capabili sa luati decizii, iar colaborarea cu profesionistii nostri sa aiba exact rezultatul pe care vi-l doriti.

O solutie avantajoasa si de o calitate superioara oferita de compania noastra o reprezinta procedeul de “TENCUIALA MECANIZATA”, aplicata pe baza de ciment ( indeosebi pentru pereti cu un grad mai mare de umezeala, cum ar fi cei din bai sau bucatarii) sau ipsos ( pentru proiectele cu finisaje de lux) cu ajutorul unor masini speciale.

Avantajele executarii tencuielilor mecanizate sunt multiple si ofera clientului un comfort financiar considerabil si rezultate exceptionale, precum uscarea rapida, pereti perfecti drepti , fiabilitate si rezistenta.

De asemenea, aceasta metoda mecanizata scurteaza timpul de executie, gradul de randament fiind de aproape 150 mp/ zi.

Acestea sunt doar cateva dintre serviciile si produsele pe care vi le oferim la preturi avantajoase. Amenajari Totale va sta insa la dispozitie cu solutii la toate problemele Dumneavoastra! Pentru oferte sau negocieri nu ezitati sa ne contactati!