AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE
PENTRU CASA TA

office@amenajari-totale.ro 0722.77.88.99

Amenajari

Amenajari interioare pentru un camin adevarat

Cand lucrezi cu oamenii nu este usor sa obtii rezultate garantate 100%, insa satisfactia noastra e cu atat mai mare cand reusim sa realizam visele celor care ne incredinteaza casa pentru a o transforma intr-un camin adevarat. Tocmai de aceea, ca firma de amenajari interioare, principalul nostru atu este atentia la detalii.

Incepem prin a ne asculta clientii pentru a intelege pe deplin dorintele, nevoile, visele acestora. Oricat de mare ar fi provocarea mergem inainte si nu renuntam pana ce clientul nu se declara pe deplin satisfacut de serviciile noastre de amenajari interioare.

Amenajari cu stil la preturi avantajoase

Pretul este subiect de discutie vital in orice relatie comerciala. Datorita perioadei economice prin care trecem costurile unor amenajari ii impiedica pe multi oameni sa realizeze modificarile, renovarile sau restaurarile pe care si le doresc. Tocmai pentru a veni in intampinarea acestui grup particular de oameni oferim reduceri si modalitati diverse de plata care sa multumeasca ambele parti implicate in procesul de amenajare.

Nu ne dorim ca, datorita preturilor practicate, amenajarea casei sau renovarea acesteia sa devina o povara pentru dumneavoastra si de aceea includem si sistemul de rate ca modalitate de plata a serviciilor pe care vi le oferim.

01 Amenajari interioare

Un proiect de amenajari interioare presupune o serie de activitati prin care un apartament, o casa, sau un spatiu de birou poate fi transformat pentru a deveni un camin sau locul ideal pentru a va desfasura activitatile zilnice. Amenajarea apartamentului, a casei sau a biroului dumneavoastra reprezinta prioritatea noastra numarul 1. Un specialist in amenajari interioare va ajuta sa obtineti spatii functionale, sigure si placute la vedere, indiferent de scopul final al acestora, fie ca e vorba de caminul dvs, de locul de munca sau de un spatiu comercial.

02 Amenajari exterioare

Fie ca e vorba de case, gradini, parcuri, piscine, noi suntem aici sa va oferim consultanta, asistenta de specialitate si cea mai buna echipa in amenajari exterioare. Proiectare, amenajare, intretinere sunt doar cateva din serviciile pe care compania noastra este gata oricand sa le puna la dispozitia dvs. Dupa cum o pot confirma clientii nostri de pana acum, serviciile noastre de amenajari exterioare sunt de o calitate impecabila, iar preturile amenajarilor exterioare sunt excelente. Folosim doar echipamente si materiale moderne, de ultima generatie, pentru ca orice proiect de amenajari exterioare sa se finalizeze cu succes.

03 Amenajari spatii comerciale si birouri

Pentru amenajarea spatiilor comerciale, specialistii nostri în design interior vor respecta cromatici si vor combina piesele de mobilier astfel incât să creeze un spaţiu original, care să respecte identitatea şi imaginea spatiului comercial. De asemenea, pornind de la ideile dumneavoastra, venim cu solutii practice si ergonomice de amenajare a oricarui spatiu comercial, utilizand intreaga gama de materiale necesare.

Amenajare spatii comerciale se refera la: amenajari magazine, amenajari saloane, amenajari restaurante, amenajari cafenele, amenajari hoteluri etc.

04 Renovari

Un proiect de renovari inseamna uneori modificari semnificative in ceea ce priveste arhitectura unei cladiri, sistemul de instalatii, etc. Noi va putem ajuta sa puneti in practica toate aceste idei, sa dati o alta functionalitate unui spatiu, sa transformati banalul in extraordinar, sa va imbunatatiti locuinta si sa o faceti locul ideal pentru dvs.

Renovarea unei case, a unui apartament sau a unei vile presupune: zugravire, montare gresie/faianta, montare parchet, montare tapet, montare usi, memolare/decopertare, realizare instalatie sanitara/instalatie electrica.

Contact

Amenajari Totale va sta la dispozitie cu solutii la toate problemele dumneavoastra! Pentru oferte sau negocieri nu ezitati sa ne contactati.

Trimite-ne un mesaj

Str. Popa Stoica din Farcas nr. 86-88, et.1, ap.5, Sector 3, Bucuresti.

Partenerii

Nostri