AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE
PENTRU CASA TA

office@amenajari-totale.ro 0722.77.88.99

Despre noi

Domeniul amenajarilor interioare este foarte complex si cuprinde o multitudine de servicii; de la arhitectura si design interior pana la instalatii electrice, termice si sanitare. Pentru realizarea Amenajarilor si renovarilor intr-o locuinta este important aportul adus de arhitect. Acesta va stabili de comun acord cu beneficiarul design-ului interior si posibilitatea punerii acestuia in practica.

Reamenajarea unui imobil nu trebuie sa puna in pericol structura de rezistenta sau instalatiile eletrice si termice. De aceea echipele de amenajari trebuie sa conlucreze cu arhitectul pentru punerea in practica cu succes a acestor lucrari.

De asemenea, electricienii si instalatorii autorizati vor tine cont de proiectele de instalatii atunci cand este necesara modificarea sau suplimentarea acestora. In multitudinea de lucrari pentru amenajarea unui imobil amintim doar cateva:renovari, recompartimentari, tavane casetate, montat parchet, gresie si faianta, precum si zugraveli. Firma noastra pune la dispozitie toate aceste servicii de la A la Z, cu personal profesionist, in timp redus si preturi avantajoase pentru beneficiari.

Toate lucrarile beneficiaza de garantie, insa ceea ce ne reprezinta cu adevarat este profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea si experienta vasta in domeniul constructiilor. Nu exista provocare pe care sa nu o acceptam cand e vorba de amenajari interioare si amenajari exterioare. Facem totul pentru satisfactia clientului, pentru ca acesta sa primeasca exact serviciile de care are nevoie.

Contact

Amenajari Totale va sta la dispozitie cu solutii la toate problemele dumneavoastra! Pentru oferte sau negocieri nu ezitati sa ne contactati.

Trimite-ne un mesaj

Str. Popa Stoica din Farcas nr. 86-88, et.1, ap.5, Sector 3, Bucuresti.

Partenerii

Nostri