AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE
PENTRU CASA TA

office@amenajari-totale.ro 0722.77.88.99

Servicii

Clientii nostri sunt foarte importanti pentru noi, la fel de importanti precum reusita noastra. De aceea, acordam maxima atentie detaliilor si cerintelor acestora, pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit.

Ai probleme cu instalatia sanitara, instalatia electrica sau instalatia termica? Doresti sa schimbi un robinet la baie, sa montezi chiuveta sau aerul conditionat? Noi iti punem la dispozitie instalatori autorizati, specializati si experimentati.

Intretinerea instalatiilor sanitare si termice este la fel de importanta ca si montarea corecta a acestora sau reparatiile adecvate in caz de defectiuni. Cu un instalator autorizat si experimentat puteti sa pastrati instalatiile in stare de functionare si sa nu ajungeti sa aveti nevoie de reparatii majore si costisitoare.

Cu ajutorul instalatorilor nostri, experti in montaj, reparatii si intretinere, nu veti avea vreodata surprize neplacute. Va oferim sansa de a beneficia de servicii profesionale, fara improvizatii, executate de cel mai bun instalator.

Alaturi de noi aveti garantia lucrarilor executate cu profesionalism, cu unelte, materiale si materii prime de cea mai buna calitate, la cel mai bun raport calitate pret, toate acestea oferite de instalatori profesionisti.

01 Design

Cand te ocupi de design interior nu trebuie neglijat niciun detaliu deoarece micile detalii fac diferenta intre ceva banal, comun si un camin senzational si primitor. Fie ca va doriti ceva clasic sau extravagant, o firma de amenajari interioare si arhitectura de interior, este solutia ideala pentru a va transforma visele in realitate.

Echipa noastra de designeri de interior lucreaza la cele mai inalte standarde ale calitatii, deci va poate indeplini orice dorinta, chiar si dintre cele mai exigente.

02 Instalatii termice si sanitare

Instalatorii nostri sunt specializati in diverse activitati, cum ar fi: montaj instalatii sanitare, montaj instalatii termice, reparatii instalatii sanitare, reparatii instalatii termice, intretinere instalatii sanitare, intretinere instalatii termice.

Fie ca doresti inlocuirea vechilor instalatii, modernizarea acestora sau pur si simplu te pregatesti sa dotezi si sa utilitezi sanitar sau termic noua ta locuinta, suntem aici, pregatiti sa it oferim un instalator autorizat, cu uneltele potrivite pentru sarcinile potrivite.

03 Instalatii electrice

Montarea instalatiilor electrice si intretinerea instalatiilor electrice trebuie neaparat executate de un electrician autorizat, cu experienta vasta in domeniul instalatiilor electrice, care sa respecte normele de protectie in vigoare valabile pentru aceasta profesie. Orice montaj gresit de cabluri sau instalatii poate avea urmari nedorite sau chiar periculoase.

Pentru a evita situatii neplacute care pot pune in pericol vieti omenesti va oferim servicii exceptionale de intretinere instalatii electrice sau reparatii instalatii electrice, cu ajutorul unui instalator experimentat, un adevarat profesionist, capabil sa execute toate sarcinile ce-i sunt incredintate.

04 Tencuieli mecanizate

O solutie avantajoasa si de o calitate superioara oferita de compania noastra o reprezinta procedeul de “TENCUIALA MECANIZATA”, aplicata pe baza de ciment ( indeosebi pentru pereti cu un grad mai mare de umezeala, cum ar fi cei din bai sau bucatarii) sau ipsos ( pentru proiectele cu finisaje de lux) cu ajutorul unor masini speciale.

Avantajele executarii tencuielilor mecanizate sunt multiple si ofera clientului un comfort financiar considerabil si rezultate exceptionale, precum uscarea rapida, pereti perfecti drepti, fiabilitate si rezistenta.

De asemenea, aceasta metoda mecanizata scurteaza timpul de executie, gradul de randament fiind de aproape 150 mp/zi.

Contact

Amenajari Totale va sta la dispozitie cu solutii la toate problemele dumneavoastra! Pentru oferte sau negocieri nu ezitati sa ne contactati.

Trimite-ne un mesaj

Str. Popa Stoica din Farcas nr. 86-88, et.1, ap.5, Sector 3, Bucuresti.

Partenerii

Nostri